0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Armidale

21.06.2024

Armidale (Avustralya) ile Surgut (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Haziran 2024
  • Friday, Gece
  • UTC+10:00
  • 01:47:12
  • Armidale

  • Gündoğumu: 06:51:14
  • Gün batımı: 17:01:26
  • −5:00
  • Armidale ve Surgut arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 20 Haziran 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+05:00
  • 20:47:12
  • Surgut

  • Gündoğumu: 02:27:30
  • Gün batımı: 21:50:53

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Nairobi Cairo Surgut Armidale
Pe 00:00 Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 07:00
Pe 01:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 08:00
Pe 02:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 09:00
Pe 03:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 10:00
Pe 04:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 11:00
Pe 05:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 12:00
Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 13:00
Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 14:00
Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 15:00
Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 16:00
Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 17:00
Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 18:00
Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 19:00
Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 20:00
Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 21:00
Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 22:00
Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pe 23:00
Pe 17:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pa 00:00
Pe 18:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 01:00
Pe 19:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 02:00
Pe 20:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 03:00
Pe 21:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 04:00
Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 05:00
Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 06:00

Gelecek Yıllar İçin Armidale'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

19:47 −06:00

UTC+04:00

Abuja

16:47 −09:00

UTC+01:00

Accra

15:47 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

18:47 −07:00

UTC+03:00

Algiers

16:47 −09:00

UTC+01:00

Amman

18:47 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

17:47 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

17:47 −09:00

UTC+01:00

Ankara

18:47 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

18:47 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

20:47 −05:00

UTC+05:00

Astana

20:47 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

11:47 −14:00

UTC−04:00

Athens

18:47 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

18:47 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

03:47 +02:00

UTC+12:00

Baku

19:47 −06:00

UTC+04:00

Bamako

15:47 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

23:47 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

22:47 −03:00

UTC+07:00

Bangui

16:47 −09:00

UTC+01:00

Banjul

15:47 −10:00

UTC+00:00

Beijing

23:47 −02:00

UTC+08:00

Beirut

18:47 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

17:47 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

09:47 −16:00

UTC−06:00

Berlin

17:47 −09:00

UTC+01:00

Berne

17:47 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

21:47 −04:00

UTC+06:00

Bissau

15:47 −10:00

UTC+00:00

Bogota

10:47 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

12:47 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

17:47 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

16:47 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

11:47 −14:00

UTC−04:00

Brussels

17:47 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

18:47 −08:00

UTC+02:00

Budapest

17:47 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

12:47 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

17:47 −08:00

UTC+02:00

Cairo

18:47 −08:00

UTC+02:00

Canberra

01:47 00:00

UTC+10:00

Caracas

11:47 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

18:47 −08:00

UTC+02:00

Conakry

15:47 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

17:47 −09:00

UTC+01:00

Dakar

15:47 −10:00

UTC+00:00

Damascus

18:47 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

21:47 −04:00

UTC+06:00

Doha

18:47 −07:00

UTC+03:00

Dublin

16:47 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

20:47 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

17:47 −08:00

UTC+02:00

George Town

10:47 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

11:47 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

09:47 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

16:47 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

22:47 −03:00

UTC+07:00

Harare

17:47 −08:00

UTC+02:00

Havana

11:47 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

18:47 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

20:47 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

22:47 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

18:47 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

18:47 −07:00

UTC+03:00

Juba

17:47 −08:00

UTC+02:00

Kabul

20:17 −05:30

UTC+04:30

Kampala

18:47 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

21:32 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

17:47 −08:00

UTC+02:00

Kiev

18:47 −08:00

UTC+02:00

Kigali

17:47 −08:00

UTC+02:00

Kingston

10:47 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

16:47 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

23:47 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

18:47 −07:00

UTC+03:00

Libreville

16:47 −09:00

UTC+01:00

Lima

10:47 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

16:47 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

17:47 −09:00

UTC+01:00

Lome

15:47 −10:00

UTC+00:00

Londra

16:47 −10:00

UTC+00:00

Luanda

16:47 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

17:47 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

17:47 −09:00

UTC+01:00

Madrid

17:47 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

18:47 −07:00

UTC+03:00

Managua

09:47 −16:00

UTC−06:00

Manama

18:47 −07:00

UTC+03:00

Manila

23:47 −02:00

UTC+08:00

Maputo

17:47 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

18:47 −08:00

UTC+02:00

Maseru

17:47 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

17:47 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

09:47 −16:00

UTC−06:00

Minsk

18:47 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

18:47 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

17:47 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

15:47 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

12:47 −13:00

UTC−03:00

Moroni

18:47 −07:00

UTC+03:00

Moskova

18:47 −07:00

UTC+03:00

Muscat

19:47 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

18:47 −07:00

UTC+03:00

Nassau

11:47 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

21:17 −04:30

UTC+05:30

Niamey

16:47 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

18:47 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

15:47 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

16:47 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

11:47 −14:00

UTC−04:00

Oslo

17:47 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

11:47 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

15:47 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

04:47 −21:00

UTC−11:00

Panama City

10:47 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

12:47 −13:00

UTC−03:00

Paris

17:47 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

11:47 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

22:47 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

19:47 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

02:47 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

11:47 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

16:47 −09:00

UTC+01:00

Prague

17:47 −09:00

UTC+01:00

Praia

14:47 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

17:47 −08:00

UTC+02:00

Pristina

17:47 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

00:47 −01:30

UTC+08:30

Quito

10:47 −15:00

UTC−05:00

Rabat

16:47 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

18:47 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

15:47 −10:00

UTC+00:00

Riga

18:47 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

18:47 −07:00

UTC+03:00

Rome

17:47 −09:00

UTC+01:00

Roseau

11:47 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

19:47 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

16:47 −10:00

UTC+00:00

San Jose

09:47 −16:00

UTC−06:00

San Juan

11:47 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

18:47 −07:00

UTC+03:00

Santiago

11:47 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

11:47 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

17:47 −09:00

UTC+01:00

Seoul

00:47 −01:00

UTC+09:00

Singapore

23:47 −02:00

UTC+08:00

Skopje

17:47 −09:00

UTC+01:00

Sofia

18:47 −08:00

UTC+02:00

St George’s

11:47 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

11:47 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

17:47 −09:00

UTC+01:00

Sucre

11:47 −14:00

UTC−04:00

Taipei

23:47 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

18:47 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

20:47 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

19:47 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

09:47 −16:00

UTC−06:00

Tehran

19:17 −06:30

UTC+03:30

The Valley

11:47 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

21:47 −04:00

UTC+06:00

Tirana

17:47 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

00:47 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

17:47 −08:00

UTC+02:00

Tunis

16:47 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

23:47 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

17:47 −09:00

UTC+01:00

Vienna

17:47 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

22:47 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

18:47 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

17:47 −09:00

UTC+01:00

Washington

11:47 −15:00

UTC−05:00

Wellington

03:47 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

11:47 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

17:47 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

15:47 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

16:47 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

19:47 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

17:47 −09:00

UTC+01:00

Armidale — Surgut şehirleri hakkında ek bilgi

  • Armidale ve Surgut şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,359 kilometers
  • Armidale'da Surgut'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Armidale ve Surgut arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Armidale'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.