0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Armidale

20.04.2024

Armidale (Avustralya) ile Kaliningrad (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 20 Nisan 2024
  • Saturday, Gece
  • UTC+10:00
  • 02:24:26
  • Armidale

  • Gündoğumu: 06:16:57
  • Gün batımı: 17:29:46
  • −8:00
  • Armidale ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 19 Nisan 2024
  • Friday, Akşam
  • UTC+02:00
  • 18:24:26
  • Kaliningrad

  • Gündoğumu: 05:26:30
  • Gün batımı: 19:49:45

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

San Jose Willemstad Kaliningrad Armidale
Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 08:00 Pa 16:00
Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 09:00 Pa 17:00
Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 10:00 Pa 18:00
Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 11:00 Pa 19:00
Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 12:00 Pa 20:00
Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 13:00 Pa 21:00
Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 14:00 Pa 22:00
Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 15:00 Pa 23:00
Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 16:00 Ct 00:00
Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 17:00 Ct 01:00
Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 18:00 Ct 02:00
Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 19:00 Ct 03:00
Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 20:00 Ct 04:00
Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 21:00 Ct 05:00
Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 22:00 Ct 06:00
Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 23:00 Ct 07:00
Pa 16:00 Pa 18:00 Ct 00:00 Ct 08:00
Pa 17:00 Pa 19:00 Ct 01:00 Ct 09:00
Pa 18:00 Pa 20:00 Ct 02:00 Ct 10:00
Pa 19:00 Pa 21:00 Ct 03:00 Ct 11:00
Pa 20:00 Pa 22:00 Ct 04:00 Ct 12:00
Pa 21:00 Pa 23:00 Ct 05:00 Ct 13:00
Pa 22:00 Ct 00:00 Ct 06:00 Ct 14:00
Pa 23:00 Ct 01:00 Ct 07:00 Ct 15:00

Gelecek Yıllar İçin Armidale'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

20:24 −06:00

UTC+04:00

Abuja

17:24 −09:00

UTC+01:00

Accra

16:24 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

19:24 −07:00

UTC+03:00

Algiers

17:24 −09:00

UTC+01:00

Amman

19:24 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

18:24 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

18:24 −09:00

UTC+01:00

Ankara

19:24 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

19:24 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

21:24 −05:00

UTC+05:00

Astana

21:24 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

12:24 −14:00

UTC−04:00

Athens

19:24 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

19:24 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

04:24 +02:00

UTC+12:00

Baku

20:24 −06:00

UTC+04:00

Bamako

16:24 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

00:24 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

23:24 −03:00

UTC+07:00

Bangui

17:24 −09:00

UTC+01:00

Banjul

16:24 −10:00

UTC+00:00

Beijing

00:24 −02:00

UTC+08:00

Beirut

19:24 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

18:24 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

10:24 −16:00

UTC−06:00

Berlin

18:24 −09:00

UTC+01:00

Berne

18:24 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

22:24 −04:00

UTC+06:00

Bissau

16:24 −10:00

UTC+00:00

Bogota

11:24 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

13:24 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

18:24 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

17:24 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

12:24 −14:00

UTC−04:00

Brussels

18:24 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

19:24 −08:00

UTC+02:00

Budapest

18:24 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

13:24 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

18:24 −08:00

UTC+02:00

Cairo

18:24 −08:00

UTC+02:00

Canberra

02:24 00:00

UTC+10:00

Caracas

12:24 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

19:24 −08:00

UTC+02:00

Conakry

16:24 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

18:24 −09:00

UTC+01:00

Dakar

16:24 −10:00

UTC+00:00

Damascus

19:24 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

22:24 −04:00

UTC+06:00

Doha

19:24 −07:00

UTC+03:00

Dublin

17:24 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

21:24 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

18:24 −08:00

UTC+02:00

George Town

11:24 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

12:24 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

10:24 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

17:24 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

23:24 −03:00

UTC+07:00

Harare

18:24 −08:00

UTC+02:00

Havana

12:24 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

19:24 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

21:24 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

23:24 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

19:24 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

19:24 −07:00

UTC+03:00

Juba

18:24 −08:00

UTC+02:00

Kabul

20:54 −05:30

UTC+04:30

Kampala

19:24 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

22:09 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

18:24 −08:00

UTC+02:00

Kiev

19:24 −08:00

UTC+02:00

Kigali

18:24 −08:00

UTC+02:00

Kingston

11:24 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

17:24 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

00:24 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

19:24 −07:00

UTC+03:00

Libreville

17:24 −09:00

UTC+01:00

Lima

11:24 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

17:24 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

18:24 −09:00

UTC+01:00

Lome

16:24 −10:00

UTC+00:00

Londra

17:24 −10:00

UTC+00:00

Luanda

17:24 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

18:24 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

18:24 −09:00

UTC+01:00

Madrid

18:24 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

19:24 −07:00

UTC+03:00

Managua

10:24 −16:00

UTC−06:00

Manama

19:24 −07:00

UTC+03:00

Manila

00:24 −02:00

UTC+08:00

Maputo

18:24 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

19:24 −08:00

UTC+02:00

Maseru

18:24 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

18:24 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

10:24 −16:00

UTC−06:00

Minsk

19:24 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

19:24 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

18:24 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

16:24 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

13:24 −13:00

UTC−03:00

Moroni

19:24 −07:00

UTC+03:00

Moskova

19:24 −07:00

UTC+03:00

Muscat

20:24 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

19:24 −07:00

UTC+03:00

Nassau

12:24 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

21:54 −04:30

UTC+05:30

Niamey

17:24 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

19:24 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

16:24 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

17:24 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

12:24 −14:00

UTC−04:00

Oslo

18:24 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

12:24 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

16:24 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

05:24 −21:00

UTC−11:00

Panama City

11:24 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

13:24 −13:00

UTC−03:00

Paris

18:24 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

12:24 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

23:24 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

20:24 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

03:24 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

12:24 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

17:24 −09:00

UTC+01:00

Prague

18:24 −09:00

UTC+01:00

Praia

15:24 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

18:24 −08:00

UTC+02:00

Pristina

18:24 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

01:24 −01:30

UTC+08:30

Quito

11:24 −15:00

UTC−05:00

Rabat

17:24 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

18:24 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

16:24 −10:00

UTC+00:00

Riga

19:24 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

19:24 −07:00

UTC+03:00

Rome

18:24 −09:00

UTC+01:00

Roseau

12:24 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

20:24 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

17:24 −10:00

UTC+00:00

San Jose

10:24 −16:00

UTC−06:00

San Juan

12:24 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

19:24 −07:00

UTC+03:00

Santiago

12:24 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

12:24 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

18:24 −09:00

UTC+01:00

Seoul

01:24 −01:00

UTC+09:00

Singapore

00:24 −02:00

UTC+08:00

Skopje

18:24 −09:00

UTC+01:00

Sofia

19:24 −08:00

UTC+02:00

St George’s

12:24 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

12:24 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

18:24 −09:00

UTC+01:00

Sucre

12:24 −14:00

UTC−04:00

Taipei

00:24 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

19:24 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

21:24 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

20:24 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

10:24 −16:00

UTC−06:00

Tehran

19:54 −06:30

UTC+03:30

The Valley

12:24 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

22:24 −04:00

UTC+06:00

Tirana

18:24 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

01:24 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

18:24 −08:00

UTC+02:00

Tunis

17:24 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

00:24 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

18:24 −09:00

UTC+01:00

Vienna

18:24 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

23:24 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

19:24 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

18:24 −09:00

UTC+01:00

Washington

12:24 −15:00

UTC−05:00

Wellington

04:24 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

12:24 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

18:24 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

16:24 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

17:24 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

20:24 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

18:24 −09:00

UTC+01:00

ArmidaleKaliningrad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Armidale ve Kaliningrad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 15,334 kilometers
  • Armidale'da Kaliningrad'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Armidale ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Armidale'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Armidale şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s