0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

30.05.2024

Adelaide (Avustralya) ile Yekaterinburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+09:30
  • 18:41:06
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:14:52
  • Gün batımı: 17:14:20
  • −4:30
  • Adelaide ve Yekaterinburg arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins
  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+05:00
  • 14:11:06
  • Yekaterinburg

  • Gündoğumu: 04:17:03
  • Gün batımı: 21:36:07

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Pretoria Bucharest Yekaterinburg Adelaide
Pe 00:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 07:30
Pe 01:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 08:30
Pe 02:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 09:30
Pe 03:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 10:30
Pe 04:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 11:30
Pe 05:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 12:30
Pe 06:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 13:30
Pe 07:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 14:30
Pe 08:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 15:30
Pe 09:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 16:30
Pe 10:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 17:30
Pe 11:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 18:30
Pe 12:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 19:30
Pe 13:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 20:30
Pe 14:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 21:30
Pe 15:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pe 22:30
Pe 16:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pe 23:30
Pe 17:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 00:30
Pe 18:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 01:30
Pe 19:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 02:30
Pe 20:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 03:30
Pe 21:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 04:30
Pe 22:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 05:30
Pe 23:00 Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 06:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

13:11 −05:30

UTC+04:00

Abuja

10:11 −08:30

UTC+01:00

Accra

09:11 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

12:11 −06:30

UTC+03:00

Algiers

10:11 −08:30

UTC+01:00

Amman

12:11 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

11:11 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

11:11 −08:30

UTC+01:00

Ankara

12:11 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

12:11 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

14:11 −04:30

UTC+05:00

Astana

14:11 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

05:11 −13:30

UTC−04:00

Athens

12:11 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

12:11 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

21:11 +02:30

UTC+12:00

Baku

13:11 −05:30

UTC+04:00

Bamako

09:11 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

17:11 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

16:11 −02:30

UTC+07:00

Bangui

10:11 −08:30

UTC+01:00

Banjul

09:11 −09:30

UTC+00:00

Beijing

17:11 −01:30

UTC+08:00

Beirut

12:11 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

11:11 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

03:11 −15:30

UTC−06:00

Berlin

11:11 −08:30

UTC+01:00

Berne

11:11 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

15:11 −03:30

UTC+06:00

Bissau

09:11 −09:30

UTC+00:00

Bogota

04:11 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

06:11 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

11:11 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

10:11 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

05:11 −13:30

UTC−04:00

Brussels

11:11 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

12:11 −07:30

UTC+02:00

Budapest

11:11 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

06:11 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

11:11 −07:30

UTC+02:00

Cairo

12:11 −07:30

UTC+02:00

Canberra

19:11 +00:30

UTC+10:00

Caracas

05:11 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

12:11 −07:30

UTC+02:00

Conakry

09:11 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

11:11 −08:30

UTC+01:00

Dakar

09:11 −09:30

UTC+00:00

Damascus

12:11 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

15:11 −03:30

UTC+06:00

Doha

12:11 −06:30

UTC+03:00

Dublin

10:11 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

14:11 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

11:11 −07:30

UTC+02:00

George Town

04:11 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

05:11 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

03:11 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

10:11 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

16:11 −02:30

UTC+07:00

Harare

11:11 −07:30

UTC+02:00

Havana

05:11 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

12:11 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

14:11 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

16:11 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

12:11 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

12:11 −06:30

UTC+03:00

Juba

11:11 −07:30

UTC+02:00

Kabul

13:41 −05:00

UTC+04:30

Kampala

12:11 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

14:56 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

11:11 −07:30

UTC+02:00

Kiev

12:11 −07:30

UTC+02:00

Kigali

11:11 −07:30

UTC+02:00

Kingston

04:11 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

10:11 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

17:11 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

12:11 −06:30

UTC+03:00

Libreville

10:11 −08:30

UTC+01:00

Lima

04:11 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

10:11 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

11:11 −08:30

UTC+01:00

Lome

09:11 −09:30

UTC+00:00

Londra

10:11 −09:30

UTC+00:00

Luanda

10:11 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

11:11 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

11:11 −08:30

UTC+01:00

Madrid

11:11 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

12:11 −06:30

UTC+03:00

Managua

03:11 −15:30

UTC−06:00

Manama

12:11 −06:30

UTC+03:00

Manila

17:11 −01:30

UTC+08:00

Maputo

11:11 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

12:11 −07:30

UTC+02:00

Maseru

11:11 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

11:11 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

03:11 −15:30

UTC−06:00

Minsk

12:11 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

12:11 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

11:11 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

09:11 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

06:11 −12:30

UTC−03:00

Moroni

12:11 −06:30

UTC+03:00

Moskova

12:11 −06:30

UTC+03:00

Muscat

13:11 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

12:11 −06:30

UTC+03:00

Nassau

05:11 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

14:41 −04:00

UTC+05:30

Niamey

10:11 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

12:11 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

09:11 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

10:11 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

05:11 −13:30

UTC−04:00

Oslo

11:11 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

05:11 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

09:11 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

22:11 −20:30

UTC−11:00

Panama City

04:11 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

06:11 −12:30

UTC−03:00

Paris

11:11 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

05:11 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

16:11 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

13:11 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

20:11 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

05:11 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

10:11 −08:30

UTC+01:00

Prague

11:11 −08:30

UTC+01:00

Praia

08:11 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

11:11 −07:30

UTC+02:00

Pristina

11:11 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

18:11 −01:00

UTC+08:30

Quito

04:11 −14:30

UTC−05:00

Rabat

10:11 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

12:11 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

09:11 −09:30

UTC+00:00

Riga

12:11 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

12:11 −06:30

UTC+03:00

Rome

11:11 −08:30

UTC+01:00

Roseau

05:11 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

13:11 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

10:11 −09:30

UTC+00:00

San Jose

03:11 −15:30

UTC−06:00

San Juan

05:11 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

12:11 −06:30

UTC+03:00

Santiago

05:11 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

05:11 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

11:11 −08:30

UTC+01:00

Seoul

18:11 −00:30

UTC+09:00

Singapore

17:11 −01:30

UTC+08:00

Skopje

11:11 −08:30

UTC+01:00

Sofia

12:11 −07:30

UTC+02:00

St George’s

05:11 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

05:11 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

11:11 −08:30

UTC+01:00

Sucre

05:11 −13:30

UTC−04:00

Taipei

17:11 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

12:11 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

14:11 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

13:11 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

03:11 −15:30

UTC−06:00

Tehran

12:41 −06:00

UTC+03:30

The Valley

05:11 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

15:11 −03:30

UTC+06:00

Tirana

11:11 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

18:11 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

11:11 −07:30

UTC+02:00

Tunis

10:11 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

17:11 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

11:11 −08:30

UTC+01:00

Vienna

11:11 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

16:11 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

12:11 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

11:11 −08:30

UTC+01:00

Washington

05:11 −14:30

UTC−05:00

Wellington

21:11 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

05:11 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

11:11 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

09:11 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

10:11 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

13:11 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

11:11 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Yekaterinburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Yekaterinburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,533 kilometers
  • Adelaide'da Yekaterinburg'ten 4 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Yekaterinburg arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.