0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

22.07.2024

Adelaide (Avustralya) ile Yalta arasındaki zaman farkı

  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gün
  • UTC+09:30
  • 12:00:57
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:18:33
  • Gün batımı: 17:27:47
  • −6:30
  • Adelaide ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+03:00
  • 05:30:57
  • Yalta

  • Gündoğumu: 05:20:39
  • Gün batımı: 20:21:12

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

The Valley Yalta Baku Adelaide
Pa 00:00 Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 13:30
Pa 01:00 Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 14:30
Pa 02:00 Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 15:30
Pa 03:00 Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 16:30
Pa 04:00 Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 17:30
Pa 05:00 Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 18:30
Pa 06:00 Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 19:30
Pa 07:00 Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 20:30
Pa 08:00 Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 21:30
Pa 09:00 Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 22:30
Pa 10:00 Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 23:30
Pa 11:00 Pa 18:00 Pa 19:00 Pt 00:30
Pa 12:00 Pa 19:00 Pa 20:00 Pt 01:30
Pa 13:00 Pa 20:00 Pa 21:00 Pt 02:30
Pa 14:00 Pa 21:00 Pa 22:00 Pt 03:30
Pa 15:00 Pa 22:00 Pa 23:00 Pt 04:30
Pa 16:00 Pa 23:00 Pt 00:00 Pt 05:30
Pa 17:00 Pt 00:00 Pt 01:00 Pt 06:30
Pa 18:00 Pt 01:00 Pt 02:00 Pt 07:30
Pa 19:00 Pt 02:00 Pt 03:00 Pt 08:30
Pa 20:00 Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 09:30
Pa 21:00 Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 10:30
Pa 22:00 Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 11:30
Pa 23:00 Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 12:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

06:30 −05:30

UTC+04:00

Abuja

03:30 −08:30

UTC+01:00

Accra

02:30 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

05:30 −06:30

UTC+03:00

Algiers

03:30 −08:30

UTC+01:00

Amman

05:30 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

04:30 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:30 −08:30

UTC+01:00

Ankara

05:30 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

05:30 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

07:30 −04:30

UTC+05:00

Astana

07:30 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

22:30 −13:30

UTC−04:00

Athens

05:30 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

05:30 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

14:30 +02:30

UTC+12:00

Baku

06:30 −05:30

UTC+04:00

Bamako

02:30 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:30 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

09:30 −02:30

UTC+07:00

Bangui

03:30 −08:30

UTC+01:00

Banjul

02:30 −09:30

UTC+00:00

Beijing

10:30 −01:30

UTC+08:00

Beirut

05:30 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

04:30 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

20:30 −15:30

UTC−06:00

Berlin

04:30 −08:30

UTC+01:00

Berne

04:30 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

08:30 −03:30

UTC+06:00

Bissau

02:30 −09:30

UTC+00:00

Bogota

21:30 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

23:30 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

04:30 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

03:30 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

22:30 −13:30

UTC−04:00

Brussels

04:30 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

05:30 −07:30

UTC+02:00

Budapest

04:30 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

23:30 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

04:30 −07:30

UTC+02:00

Cairo

05:30 −07:30

UTC+02:00

Canberra

12:30 +00:30

UTC+10:00

Caracas

22:30 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

05:30 −07:30

UTC+02:00

Conakry

02:30 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

04:30 −08:30

UTC+01:00

Dakar

02:30 −09:30

UTC+00:00

Damascus

05:30 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

08:30 −03:30

UTC+06:00

Doha

05:30 −06:30

UTC+03:00

Dublin

03:30 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

07:30 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

04:30 −07:30

UTC+02:00

George Town

21:30 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

22:30 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

20:30 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

03:30 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

09:30 −02:30

UTC+07:00

Harare

04:30 −07:30

UTC+02:00

Havana

22:30 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

05:30 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

07:30 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

09:30 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

05:30 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

05:30 −06:30

UTC+03:00

Juba

04:30 −07:30

UTC+02:00

Kabul

07:00 −05:00

UTC+04:30

Kampala

05:30 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

08:15 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

04:30 −07:30

UTC+02:00

Kiev

05:30 −07:30

UTC+02:00

Kigali

04:30 −07:30

UTC+02:00

Kingston

21:30 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

03:30 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:30 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

05:30 −06:30

UTC+03:00

Libreville

03:30 −08:30

UTC+01:00

Lima

21:30 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

03:30 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

04:30 −08:30

UTC+01:00

Lome

02:30 −09:30

UTC+00:00

Londra

03:30 −09:30

UTC+00:00

Luanda

03:30 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

04:30 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

04:30 −08:30

UTC+01:00

Madrid

04:30 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

05:30 −06:30

UTC+03:00

Managua

20:30 −15:30

UTC−06:00

Manama

05:30 −06:30

UTC+03:00

Manila

10:30 −01:30

UTC+08:00

Maputo

04:30 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

05:30 −07:30

UTC+02:00

Maseru

04:30 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

04:30 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

20:30 −15:30

UTC−06:00

Minsk

05:30 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

05:30 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

04:30 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

02:30 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

23:30 −12:30

UTC−03:00

Moroni

05:30 −06:30

UTC+03:00

Moskova

05:30 −06:30

UTC+03:00

Muscat

06:30 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

05:30 −06:30

UTC+03:00

Nassau

22:30 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

08:00 −04:00

UTC+05:30

Niamey

03:30 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

05:30 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

02:30 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

03:30 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

22:30 −13:30

UTC−04:00

Oslo

04:30 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

22:30 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

02:30 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

15:30 −20:30

UTC−11:00

Panama City

21:30 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

23:30 −12:30

UTC−03:00

Paris

04:30 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

22:30 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

09:30 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

06:30 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

13:30 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:30 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

03:30 −08:30

UTC+01:00

Prague

04:30 −08:30

UTC+01:00

Praia

01:30 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

04:30 −07:30

UTC+02:00

Pristina

04:30 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

11:30 −01:00

UTC+08:30

Quito

21:30 −14:30

UTC−05:00

Rabat

03:30 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

05:30 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

02:30 −09:30

UTC+00:00

Riga

05:30 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

05:30 −06:30

UTC+03:00

Rome

04:30 −08:30

UTC+01:00

Roseau

22:30 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

06:30 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

03:30 −09:30

UTC+00:00

San Jose

20:30 −15:30

UTC−06:00

San Juan

22:30 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

05:30 −06:30

UTC+03:00

Santiago

22:30 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

22:30 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

04:30 −08:30

UTC+01:00

Seoul

11:30 −00:30

UTC+09:00

Singapore

10:30 −01:30

UTC+08:00

Skopje

04:30 −08:30

UTC+01:00

Sofia

05:30 −07:30

UTC+02:00

St George’s

22:30 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

22:30 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

04:30 −08:30

UTC+01:00

Sucre

22:30 −13:30

UTC−04:00

Taipei

10:30 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

05:30 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

07:30 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

06:30 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:30 −15:30

UTC−06:00

Tehran

06:00 −06:00

UTC+03:30

The Valley

22:30 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

08:30 −03:30

UTC+06:00

Tirana

04:30 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

11:30 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

04:30 −07:30

UTC+02:00

Tunis

03:30 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:30 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

04:30 −08:30

UTC+01:00

Vienna

04:30 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

09:30 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

05:30 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

04:30 −08:30

UTC+01:00

Washington

22:30 −14:30

UTC−05:00

Wellington

14:30 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

22:30 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

04:30 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:30 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

03:30 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

06:30 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

04:30 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Yalta şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Yalta şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,696 kilometers
  • Adelaide'da Yalta'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.