0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

17.04.2024

Adelaide (Avustralya) ile Sankt Petersburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+09:30
  • 16:11:13
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:41:48
  • Gün batımı: 17:50:46
  • −6:30
  • Adelaide ve Sankt Petersburg arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 09:41:13
  • Sankt Petersburg

  • Gündoğumu: 05:37:14
  • Gün batımı: 20:21:52

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Santo Domingo Sankt Petersburg Vientiane Adelaide
Ça 00:00 Ça 07:00 Ça 11:00 Ça 13:30
Ça 01:00 Ça 08:00 Ça 12:00 Ça 14:30
Ça 02:00 Ça 09:00 Ça 13:00 Ça 15:30
Ça 03:00 Ça 10:00 Ça 14:00 Ça 16:30
Ça 04:00 Ça 11:00 Ça 15:00 Ça 17:30
Ça 05:00 Ça 12:00 Ça 16:00 Ça 18:30
Ça 06:00 Ça 13:00 Ça 17:00 Ça 19:30
Ça 07:00 Ça 14:00 Ça 18:00 Ça 20:30
Ça 08:00 Ça 15:00 Ça 19:00 Ça 21:30
Ça 09:00 Ça 16:00 Ça 20:00 Ça 22:30
Ça 10:00 Ça 17:00 Ça 21:00 Ça 23:30
Ça 11:00 Ça 18:00 Ça 22:00 Pe 00:30
Ça 12:00 Ça 19:00 Ça 23:00 Pe 01:30
Ça 13:00 Ça 20:00 Pe 00:00 Pe 02:30
Ça 14:00 Ça 21:00 Pe 01:00 Pe 03:30
Ça 15:00 Ça 22:00 Pe 02:00 Pe 04:30
Ça 16:00 Ça 23:00 Pe 03:00 Pe 05:30
Ça 17:00 Pe 00:00 Pe 04:00 Pe 06:30
Ça 18:00 Pe 01:00 Pe 05:00 Pe 07:30
Ça 19:00 Pe 02:00 Pe 06:00 Pe 08:30
Ça 20:00 Pe 03:00 Pe 07:00 Pe 09:30
Ça 21:00 Pe 04:00 Pe 08:00 Pe 10:30
Ça 22:00 Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 11:30
Ça 23:00 Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 12:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

10:41 −05:30

UTC+04:00

Abuja

07:41 −08:30

UTC+01:00

Accra

06:41 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

09:41 −06:30

UTC+03:00

Algiers

07:41 −08:30

UTC+01:00

Amman

09:41 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

08:41 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:41 −08:30

UTC+01:00

Ankara

09:41 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

09:41 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

11:41 −04:30

UTC+05:00

Astana

11:41 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

02:41 −13:30

UTC−04:00

Athens

09:41 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

09:41 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

18:41 +02:30

UTC+12:00

Baku

10:41 −05:30

UTC+04:00

Bamako

06:41 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:41 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

13:41 −02:30

UTC+07:00

Bangui

07:41 −08:30

UTC+01:00

Banjul

06:41 −09:30

UTC+00:00

Beijing

14:41 −01:30

UTC+08:00

Beirut

09:41 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

08:41 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

00:41 −15:30

UTC−06:00

Berlin

08:41 −08:30

UTC+01:00

Berne

08:41 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

12:41 −03:30

UTC+06:00

Bissau

06:41 −09:30

UTC+00:00

Bogota

01:41 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

03:41 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

08:41 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

07:41 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

02:41 −13:30

UTC−04:00

Brussels

08:41 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

09:41 −07:30

UTC+02:00

Budapest

08:41 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

03:41 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

08:41 −07:30

UTC+02:00

Cairo

08:41 −07:30

UTC+02:00

Canberra

16:41 +00:30

UTC+10:00

Caracas

02:41 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

09:41 −07:30

UTC+02:00

Conakry

06:41 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

08:41 −08:30

UTC+01:00

Dakar

06:41 −09:30

UTC+00:00

Damascus

09:41 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

12:41 −03:30

UTC+06:00

Doha

09:41 −06:30

UTC+03:00

Dublin

07:41 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

11:41 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

08:41 −07:30

UTC+02:00

George Town

01:41 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

02:41 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

00:41 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

07:41 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

13:41 −02:30

UTC+07:00

Harare

08:41 −07:30

UTC+02:00

Havana

02:41 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

09:41 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

11:41 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

13:41 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

09:41 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

09:41 −06:30

UTC+03:00

Juba

08:41 −07:30

UTC+02:00

Kabul

11:11 −05:00

UTC+04:30

Kampala

09:41 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

12:26 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

08:41 −07:30

UTC+02:00

Kiev

09:41 −07:30

UTC+02:00

Kigali

08:41 −07:30

UTC+02:00

Kingston

01:41 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

07:41 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:41 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

09:41 −06:30

UTC+03:00

Libreville

07:41 −08:30

UTC+01:00

Lima

01:41 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

07:41 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

08:41 −08:30

UTC+01:00

Lome

06:41 −09:30

UTC+00:00

Londra

07:41 −09:30

UTC+00:00

Luanda

07:41 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

08:41 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

08:41 −08:30

UTC+01:00

Madrid

08:41 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

09:41 −06:30

UTC+03:00

Managua

00:41 −15:30

UTC−06:00

Manama

09:41 −06:30

UTC+03:00

Manila

14:41 −01:30

UTC+08:00

Maputo

08:41 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

09:41 −07:30

UTC+02:00

Maseru

08:41 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

08:41 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

00:41 −15:30

UTC−06:00

Minsk

09:41 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

09:41 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

08:41 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

06:41 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

03:41 −12:30

UTC−03:00

Moroni

09:41 −06:30

UTC+03:00

Moskova

09:41 −06:30

UTC+03:00

Muscat

10:41 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

09:41 −06:30

UTC+03:00

Nassau

02:41 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

12:11 −04:00

UTC+05:30

Niamey

07:41 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

09:41 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

06:41 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

07:41 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

02:41 −13:30

UTC−04:00

Oslo

08:41 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

02:41 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

06:41 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

19:41 −20:30

UTC−11:00

Panama City

01:41 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

03:41 −12:30

UTC−03:00

Paris

08:41 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

02:41 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

13:41 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

10:41 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

17:41 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:41 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

07:41 −08:30

UTC+01:00

Prague

08:41 −08:30

UTC+01:00

Praia

05:41 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

08:41 −07:30

UTC+02:00

Pristina

08:41 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

15:41 −01:00

UTC+08:30

Quito

01:41 −14:30

UTC−05:00

Rabat

07:41 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

08:41 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

06:41 −09:30

UTC+00:00

Riga

09:41 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

09:41 −06:30

UTC+03:00

Rome

08:41 −08:30

UTC+01:00

Roseau

02:41 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

10:41 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

07:41 −09:30

UTC+00:00

San Jose

00:41 −15:30

UTC−06:00

San Juan

02:41 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

09:41 −06:30

UTC+03:00

Santiago

02:41 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

02:41 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

08:41 −08:30

UTC+01:00

Seoul

15:41 −00:30

UTC+09:00

Singapore

14:41 −01:30

UTC+08:00

Skopje

08:41 −08:30

UTC+01:00

Sofia

09:41 −07:30

UTC+02:00

St George’s

02:41 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

02:41 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

08:41 −08:30

UTC+01:00

Sucre

02:41 −13:30

UTC−04:00

Taipei

14:41 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

09:41 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

11:41 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

10:41 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:41 −15:30

UTC−06:00

Tehran

10:11 −06:00

UTC+03:30

The Valley

02:41 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

12:41 −03:30

UTC+06:00

Tirana

08:41 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

15:41 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

08:41 −07:30

UTC+02:00

Tunis

07:41 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:41 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

08:41 −08:30

UTC+01:00

Vienna

08:41 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

13:41 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

09:41 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

08:41 −08:30

UTC+01:00

Washington

02:41 −14:30

UTC−05:00

Wellington

18:41 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

02:41 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

08:41 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:41 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

07:41 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

10:41 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

08:41 −08:30

UTC+01:00

AdelaideSankt Petersburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Sankt Petersburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,306 kilometers
  • Adelaide'da Sankt Petersburg'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Sankt Petersburg arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s