0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

01.12.2023

Adelaide (Avustralya) ile Perm (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Gün
  • UTC+10:30
  • 17:24:51
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 05:56:47
  • Gün batımı: 20:14:53
  • −5:30
  • Adelaide ve Perm arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 30 mins
  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Sabah
  • UTC+05:00
  • 11:54:51
  • Perm

  • Gündoğumu: 09:35:05
  • Gün batımı: 16:35:16

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Yaoundé Perm Adelaide Bairiki
Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 09:30 Pa 11:00
Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 10:30 Pa 12:00
Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 11:30 Pa 13:00
Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 12:30 Pa 14:00
Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 13:30 Pa 15:00
Pa 05:00 Pa 09:00 Pa 14:30 Pa 16:00
Pa 06:00 Pa 10:00 Pa 15:30 Pa 17:00
Pa 07:00 Pa 11:00 Pa 16:30 Pa 18:00
Pa 08:00 Pa 12:00 Pa 17:30 Pa 19:00
Pa 09:00 Pa 13:00 Pa 18:30 Pa 20:00
Pa 10:00 Pa 14:00 Pa 19:30 Pa 21:00
Pa 11:00 Pa 15:00 Pa 20:30 Pa 22:00
Pa 12:00 Pa 16:00 Pa 21:30 Pa 23:00
Pa 13:00 Pa 17:00 Pa 22:30 Ct 00:00
Pa 14:00 Pa 18:00 Pa 23:30 Ct 01:00
Pa 15:00 Pa 19:00 Ct 00:30 Ct 02:00
Pa 16:00 Pa 20:00 Ct 01:30 Ct 03:00
Pa 17:00 Pa 21:00 Ct 02:30 Ct 04:00
Pa 18:00 Pa 22:00 Ct 03:30 Ct 05:00
Pa 19:00 Pa 23:00 Ct 04:30 Ct 06:00
Pa 20:00 Ct 00:00 Ct 05:30 Ct 07:00
Pa 21:00 Ct 01:00 Ct 06:30 Ct 08:00
Pa 22:00 Ct 02:00 Ct 07:30 Ct 09:00
Pa 23:00 Ct 03:00 Ct 08:30 Ct 10:00

Adelaide (17:24) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:54 −06:30

UTC+04:00

Abuja

07:54 −09:30

UTC+01:00

Accra

06:54 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

09:54 −07:30

UTC+03:00

Algiers

07:54 −09:30

UTC+01:00

Amman

09:54 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

07:54 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:54 −09:30

UTC+01:00

Ankara

09:54 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

09:54 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

11:54 −05:30

UTC+05:00

Astana

12:54 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

03:54 −14:30

UTC−04:00

Athens

08:54 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

09:54 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

18:54 +01:30

UTC+12:00

Baku

10:54 −06:30

UTC+04:00

Bamako

06:54 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:54 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

13:54 −03:30

UTC+07:00

Bangui

07:54 −09:30

UTC+01:00

Banjul

06:54 −10:30

UTC+00:00

Beijing

14:54 −02:30

UTC+08:00

Beirut

08:54 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

07:54 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

00:54 −16:30

UTC−06:00

Berlin

07:54 −09:30

UTC+01:00

Berne

07:54 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

12:54 −04:30

UTC+06:00

Bissau

06:54 −10:30

UTC+00:00

Bogota

01:54 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

03:54 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

07:54 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

07:54 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

02:54 −14:30

UTC−04:00

Brussels

07:54 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

08:54 −08:30

UTC+02:00

Budapest

07:54 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

03:54 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

08:54 −08:30

UTC+02:00

Cairo

08:54 −08:30

UTC+02:00

Canberra

17:54 −00:30

UTC+10:00

Caracas

02:54 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

08:54 −08:30

UTC+02:00

Conakry

06:54 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

07:54 −09:30

UTC+01:00

Dakar

06:54 −10:30

UTC+00:00

Damascus

09:54 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

12:54 −04:30

UTC+06:00

Doha

09:54 −07:30

UTC+03:00

Dublin

06:54 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

11:54 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

08:54 −08:30

UTC+02:00

George Town

01:54 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

02:54 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

00:54 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

06:54 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

13:54 −03:30

UTC+07:00

Harare

08:54 −08:30

UTC+02:00

Havana

01:54 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

08:54 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

11:54 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

13:54 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

08:54 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

09:54 −07:30

UTC+03:00

Juba

08:54 −08:30

UTC+02:00

Kabul

11:24 −06:00

UTC+04:30

Kampala

09:54 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

12:39 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

08:54 −08:30

UTC+02:00

Kiev

08:54 −08:30

UTC+02:00

Kigali

08:54 −08:30

UTC+02:00

Kingston

01:54 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

07:54 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:54 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

09:54 −07:30

UTC+03:00

Libreville

07:54 −09:30

UTC+01:00

Lima

01:54 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

06:54 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

07:54 −09:30

UTC+01:00

Lome

06:54 −10:30

UTC+00:00

Londra

06:54 −10:30

UTC+00:00

Luanda

07:54 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

08:54 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

07:54 −09:30

UTC+01:00

Madrid

07:54 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

09:54 −07:30

UTC+03:00

Managua

00:54 −16:30

UTC−06:00

Manama

09:54 −07:30

UTC+03:00

Manila

14:54 −02:30

UTC+08:00

Maputo

08:54 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

08:54 −08:30

UTC+02:00

Maseru

08:54 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

08:54 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

00:54 −16:30

UTC−06:00

Minsk

09:54 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

09:54 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

07:54 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

06:54 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

03:54 −13:30

UTC−03:00

Moroni

09:54 −07:30

UTC+03:00

Moskova

09:54 −07:30

UTC+03:00

Muscat

10:54 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

09:54 −07:30

UTC+03:00

Nassau

01:54 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

12:24 −05:00

UTC+05:30

Niamey

07:54 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

08:54 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

06:54 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

07:54 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

02:54 −14:30

UTC−04:00

Oslo

07:54 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

01:54 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

06:54 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

19:54 −21:30

UTC−11:00

Panama City

01:54 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

03:54 −13:30

UTC−03:00

Paris

07:54 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

02:54 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

13:54 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

10:54 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

17:54 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:54 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

07:54 −09:30

UTC+01:00

Prague

07:54 −09:30

UTC+01:00

Praia

05:54 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

08:54 −08:30

UTC+02:00

Pristina

07:54 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

15:54 −02:00

UTC+08:30

Quito

01:54 −15:30

UTC−05:00

Rabat

07:54 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

08:54 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

06:54 −10:30

UTC+00:00

Riga

08:54 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

09:54 −07:30

UTC+03:00

Rome

07:54 −09:30

UTC+01:00

Roseau

02:54 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

10:54 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

06:54 −10:30

UTC+00:00

San Jose

00:54 −16:30

UTC−06:00

San Juan

02:54 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

09:54 −07:30

UTC+03:00

Santiago

03:54 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

02:54 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

07:54 −09:30

UTC+01:00

Seoul

15:54 −01:30

UTC+09:00

Singapore

14:54 −02:30

UTC+08:00

Skopje

07:54 −09:30

UTC+01:00

Sofia

08:54 −08:30

UTC+02:00

St George’s

02:54 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

02:54 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

07:54 −09:30

UTC+01:00

Sucre

02:54 −14:30

UTC−04:00

Taipei

14:54 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

08:54 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

11:54 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

10:54 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:54 −16:30

UTC−06:00

Tehran

10:24 −07:00

UTC+03:30

The Valley

02:54 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

12:54 −04:30

UTC+06:00

Tirana

07:54 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

15:54 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

08:54 −08:30

UTC+02:00

Tunis

07:54 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:54 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

07:54 −09:30

UTC+01:00

Vienna

07:54 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

13:54 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

08:54 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

07:54 −09:30

UTC+01:00

Washington

01:54 −15:30

UTC−05:00

Wellington

19:54 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

02:54 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

08:54 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:54 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

07:54 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

10:54 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

07:54 −09:30

UTC+01:00

AdelaidePerm şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Perm şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,822 kilometers
  • Adelaide'da Perm'ten 5 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Perm arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s