0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

26.02.2024

Adelaide (Avustralya) ile Novokuznetsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+10:30
  • 09:23:37
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:00:21
  • Gün batımı: 19:59:59
  • −3:30
  • Adelaide ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 30 mins
  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+07:00
  • 05:53:37
  • Novokuznetsk

  • Gündoğumu: 08:10:28
  • Gün batımı: 18:41:44

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

San Jose Novokuznetsk Bandar Seri Begawan Adelaide
Pa 00:00 Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 16:30
Pa 01:00 Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 17:30
Pa 02:00 Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 18:30
Pa 03:00 Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 19:30
Pa 04:00 Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 20:30
Pa 05:00 Pa 18:00 Pa 19:00 Pa 21:30
Pa 06:00 Pa 19:00 Pa 20:00 Pa 22:30
Pa 07:00 Pa 20:00 Pa 21:00 Pa 23:30
Pa 08:00 Pa 21:00 Pa 22:00 Pt 00:30
Pa 09:00 Pa 22:00 Pa 23:00 Pt 01:30
Pa 10:00 Pa 23:00 Pt 00:00 Pt 02:30
Pa 11:00 Pt 00:00 Pt 01:00 Pt 03:30
Pa 12:00 Pt 01:00 Pt 02:00 Pt 04:30
Pa 13:00 Pt 02:00 Pt 03:00 Pt 05:30
Pa 14:00 Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 06:30
Pa 15:00 Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 07:30
Pa 16:00 Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 08:30
Pa 17:00 Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 09:30
Pa 18:00 Pt 07:00 Pt 08:00 Pt 10:30
Pa 19:00 Pt 08:00 Pt 09:00 Pt 11:30
Pa 20:00 Pt 09:00 Pt 10:00 Pt 12:30
Pa 21:00 Pt 10:00 Pt 11:00 Pt 13:30
Pa 22:00 Pt 11:00 Pt 12:00 Pt 14:30
Pa 23:00 Pt 12:00 Pt 13:00 Pt 15:30

Adelaide (09:23) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

02:53 −06:30

UTC+04:00

Abuja

23:53 −09:30

UTC+01:00

Accra

22:53 −10:30

UTC+00:00

Addis Ababa

01:53 −07:30

UTC+03:00

Algiers

23:53 −09:30

UTC+01:00

Amman

01:53 −08:30

UTC+02:00

Amsterdam

23:53 −09:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

23:53 −09:30

UTC+01:00

Ankara

01:53 −07:30

UTC+03:00

Antananarivo

01:53 −07:30

UTC+03:00

Ashkhabad

03:53 −05:30

UTC+05:00

Astana

04:53 −04:30

UTC+06:00

Asuncion

19:53 −14:30

UTC−04:00

Athens

00:53 −08:30

UTC+02:00

Baghdad

01:53 −07:30

UTC+03:00

Bairiki

10:53 +01:30

UTC+12:00

Baku

02:53 −06:30

UTC+04:00

Bamako

22:53 −10:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:53 −02:30

UTC+08:00

Bangkok

05:53 −03:30

UTC+07:00

Bangui

23:53 −09:30

UTC+01:00

Banjul

22:53 −10:30

UTC+00:00

Beijing

06:53 −02:30

UTC+08:00

Beirut

00:53 −08:30

UTC+02:00

Belgrade

23:53 −09:30

UTC+01:00

Belmopan

16:53 −16:30

UTC−06:00

Berlin

23:53 −09:30

UTC+01:00

Berne

23:53 −09:30

UTC+01:00

Bishkek

04:53 −04:30

UTC+06:00

Bissau

22:53 −10:30

UTC+00:00

Bogota

17:53 −15:30

UTC−05:00

Brasilia

19:53 −13:30

UTC−03:00

Bratislava

23:53 −09:30

UTC+01:00

Brazzaville

23:53 −09:30

UTC+01:00

Bridgetown

18:53 −14:30

UTC−04:00

Brussels

23:53 −09:30

UTC+01:00

Bucharest

00:53 −08:30

UTC+02:00

Budapest

23:53 −09:30

UTC+01:00

Buenos Aires

19:53 −13:30

UTC−03:00

Bujumbura

00:53 −08:30

UTC+02:00

Cairo

00:53 −08:30

UTC+02:00

Canberra

09:53 −00:30

UTC+10:00

Caracas

18:53 −14:30

UTC−04:00

Chisinau

00:53 −08:30

UTC+02:00

Conakry

22:53 −10:30

UTC+00:00

Copenhagen

23:53 −09:30

UTC+01:00

Dakar

22:53 −10:30

UTC+00:00

Damascus

01:53 −08:30

UTC+02:00

Dhaka

04:53 −04:30

UTC+06:00

Doha

01:53 −07:30

UTC+03:00

Dublin

22:53 −10:30

UTC+00:00

Dushanbe

03:53 −05:30

UTC+05:00

Gaborone

00:53 −08:30

UTC+02:00

George Town

17:53 −15:30

UTC−05:00

Georgetown

18:53 −14:30

UTC−04:00

Guatemala City

16:53 −16:30

UTC−06:00

Hamilton

22:53 −10:30

UTC+00:00

Hanoi

05:53 −03:30

UTC+07:00

Harare

00:53 −08:30

UTC+02:00

Havana

17:53 −15:30

UTC−05:00

Helsinki

00:53 −08:30

UTC+02:00

Islamabad

03:53 −05:30

UTC+05:00

Jakarta

05:53 −03:30

UTC+07:00

Jerusalem

00:53 −08:30

UTC+02:00

Jibuti

01:53 −07:30

UTC+03:00

Juba

00:53 −08:30

UTC+02:00

Kabul

03:23 −06:00

UTC+04:30

Kampala

01:53 −07:30

UTC+03:00

Kathmandu

04:38 −04:45

UTC+05:45

Khartoum

00:53 −08:30

UTC+02:00

Kiev

00:53 −08:30

UTC+02:00

Kigali

00:53 −08:30

UTC+02:00

Kingston

17:53 −15:30

UTC−05:00

Kinshasa

23:53 −09:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:53 −02:30

UTC+08:00

Kuwait City

01:53 −07:30

UTC+03:00

Libreville

23:53 −09:30

UTC+01:00

Lima

17:53 −15:30

UTC−05:00

Lisbon

22:53 −10:30

UTC+00:00

Ljubljana

23:53 −09:30

UTC+01:00

Lome

22:53 −10:30

UTC+00:00

Londra

22:53 −10:30

UTC+00:00

Luanda

23:53 −09:30

UTC+01:00

Lusaka

00:53 −08:30

UTC+02:00

Luxembourg City

23:53 −09:30

UTC+01:00

Madrid

23:53 −09:30

UTC+01:00

Mamoudzou

01:53 −07:30

UTC+03:00

Managua

16:53 −16:30

UTC−06:00

Manama

01:53 −07:30

UTC+03:00

Manila

06:53 −02:30

UTC+08:00

Maputo

00:53 −08:30

UTC+02:00

Mariehamn

00:53 −08:30

UTC+02:00

Maseru

00:53 −08:30

UTC+02:00

Mbabane

00:53 −08:30

UTC+02:00

Mexico City

16:53 −16:30

UTC−06:00

Minsk

01:53 −07:30

UTC+03:00

Mogadishu

01:53 −07:30

UTC+03:00

Monaco-City

23:53 −09:30

UTC+01:00

Monrovia

22:53 −10:30

UTC+00:00

Montevideo

19:53 −13:30

UTC−03:00

Moroni

01:53 −07:30

UTC+03:00

Moskova

01:53 −07:30

UTC+03:00

Muscat

02:53 −06:30

UTC+04:00

Nairobi

01:53 −07:30

UTC+03:00

Nassau

17:53 −15:30

UTC−05:00

New Delhi

04:23 −05:00

UTC+05:30

Niamey

23:53 −09:30

UTC+01:00

Nicosia

00:53 −08:30

UTC+02:00

Nouakchott

22:53 −10:30

UTC+00:00

N’djamena

23:53 −09:30

UTC+01:00

Oranjestad

18:53 −14:30

UTC−04:00

Oslo

23:53 −09:30

UTC+01:00

Ottawa

17:53 −15:30

UTC−05:00

Ouagadougou

22:53 −10:30

UTC+00:00

Pago Pago

11:53 −21:30

UTC−11:00

Panama City

17:53 −15:30

UTC−05:00

Paramaribo

19:53 −13:30

UTC−03:00

Paris

23:53 −09:30

UTC+01:00

Philipsburg

18:53 −14:30

UTC−04:00

Phnom Penh

05:53 −03:30

UTC+07:00

Port Louis

02:53 −06:30

UTC+04:00

Port Vila

09:53 +00:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

17:53 −15:30

UTC−05:00

Porto-Novo

23:53 −09:30

UTC+01:00

Prague

23:53 −09:30

UTC+01:00

Praia

21:53 −11:30

UTC−01:00

Pretoria

00:53 −08:30

UTC+02:00

Pristina

23:53 −09:30

UTC+01:00

Pyongyang

07:53 −02:00

UTC+08:30

Quito

17:53 −15:30

UTC−05:00

Rabat

23:53 −10:30

UTC+00:00

Ramallah

00:53 −08:30

UTC+02:00

Reykjavik

22:53 −10:30

UTC+00:00

Riga

00:53 −08:30

UTC+02:00

Riyadh

01:53 −07:30

UTC+03:00

Rome

23:53 −09:30

UTC+01:00

Roseau

18:53 −14:30

UTC−04:00

Saint Denis

02:53 −06:30

UTC+04:00

Saint Helier

22:53 −10:30

UTC+00:00

San Jose

16:53 −16:30

UTC−06:00

San Juan

18:53 −14:30

UTC−04:00

Sana’a

01:53 −07:30

UTC+03:00

Santiago

19:53 −14:30

UTC−04:00

Santo Domingo

18:53 −14:30

UTC−04:00

Sarajevo

23:53 −09:30

UTC+01:00

Seoul

07:53 −01:30

UTC+09:00

Singapore

06:53 −02:30

UTC+08:00

Skopje

23:53 −09:30

UTC+01:00

Sofia

00:53 −08:30

UTC+02:00

St George’s

18:53 −14:30

UTC−04:00

St. John’s

18:53 −14:30

UTC−04:00

Stockholm

23:53 −09:30

UTC+01:00

Sucre

18:53 −14:30

UTC−04:00

Taipei

06:53 −02:30

UTC+08:00

Tallinn

00:53 −08:30

UTC+02:00

Tashkent

03:53 −05:30

UTC+05:00

Tbilisi

02:53 −06:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:53 −16:30

UTC−06:00

Tehran

02:23 −07:00

UTC+03:30

The Valley

18:53 −14:30

UTC−04:00

Thimphu

04:53 −04:30

UTC+06:00

Tirana

23:53 −09:30

UTC+01:00

Tokyo

07:53 −01:30

UTC+09:00

Tripoli

00:53 −08:30

UTC+02:00

Tunis

23:53 −09:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

06:53 −02:30

UTC+08:00

Vaduz

23:53 −09:30

UTC+01:00

Vienna

23:53 −09:30

UTC+01:00

Vientiane

05:53 −03:30

UTC+07:00

Vilnius

00:53 −08:30

UTC+02:00

Warsaw

23:53 −09:30

UTC+01:00

Washington

17:53 −15:30

UTC−05:00

Wellington

11:53 +01:30

UTC+12:00

Willemstad

18:53 −06:30

UTC+04:00

Windhoek

00:53 −08:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:53 −10:30

UTC+00:00

Yaoundé

23:53 −09:30

UTC+01:00

Yerevan

02:53 −06:30

UTC+04:00

Zagreb

23:53 −09:30

UTC+01:00

AdelaideNovokuznetsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Novokuznetsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,031 kilometers
  • Adelaide'da Novokuznetsk'ten 3 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s