0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

16.04.2024

Adelaide (Avustralya) ile Murmansk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+09:30
  • 06:54:14
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:41:01
  • Gün batımı: 17:52:01
  • −6:30
  • Adelaide ve Murmansk arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Gece
  • UTC+03:00
  • 00:24:14
  • Murmansk

  • Gündoğumu: 04:45:43
  • Gün batımı: 20:51:13

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Pago Pago Murmansk Vientiane Adelaide
Pt 00:00 Pt 14:00 Pt 18:00 Pt 20:30
Pt 01:00 Pt 15:00 Pt 19:00 Pt 21:30
Pt 02:00 Pt 16:00 Pt 20:00 Pt 22:30
Pt 03:00 Pt 17:00 Pt 21:00 Pt 23:30
Pt 04:00 Pt 18:00 Pt 22:00 Sa 00:30
Pt 05:00 Pt 19:00 Pt 23:00 Sa 01:30
Pt 06:00 Pt 20:00 Sa 00:00 Sa 02:30
Pt 07:00 Pt 21:00 Sa 01:00 Sa 03:30
Pt 08:00 Pt 22:00 Sa 02:00 Sa 04:30
Pt 09:00 Pt 23:00 Sa 03:00 Sa 05:30
Pt 10:00 Sa 00:00 Sa 04:00 Sa 06:30
Pt 11:00 Sa 01:00 Sa 05:00 Sa 07:30
Pt 12:00 Sa 02:00 Sa 06:00 Sa 08:30
Pt 13:00 Sa 03:00 Sa 07:00 Sa 09:30
Pt 14:00 Sa 04:00 Sa 08:00 Sa 10:30
Pt 15:00 Sa 05:00 Sa 09:00 Sa 11:30
Pt 16:00 Sa 06:00 Sa 10:00 Sa 12:30
Pt 17:00 Sa 07:00 Sa 11:00 Sa 13:30
Pt 18:00 Sa 08:00 Sa 12:00 Sa 14:30
Pt 19:00 Sa 09:00 Sa 13:00 Sa 15:30
Pt 20:00 Sa 10:00 Sa 14:00 Sa 16:30
Pt 21:00 Sa 11:00 Sa 15:00 Sa 17:30
Pt 22:00 Sa 12:00 Sa 16:00 Sa 18:30
Pt 23:00 Sa 13:00 Sa 17:00 Sa 19:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

01:24 −05:30

UTC+04:00

Abuja

22:24 −08:30

UTC+01:00

Accra

21:24 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

00:24 −06:30

UTC+03:00

Algiers

22:24 −08:30

UTC+01:00

Amman

00:24 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

23:24 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

23:24 −08:30

UTC+01:00

Ankara

00:24 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

00:24 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

02:24 −04:30

UTC+05:00

Astana

02:24 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

17:24 −13:30

UTC−04:00

Athens

00:24 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

00:24 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

09:24 +02:30

UTC+12:00

Baku

01:24 −05:30

UTC+04:00

Bamako

21:24 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:24 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

04:24 −02:30

UTC+07:00

Bangui

22:24 −08:30

UTC+01:00

Banjul

21:24 −09:30

UTC+00:00

Beijing

05:24 −01:30

UTC+08:00

Beirut

00:24 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

23:24 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

15:24 −15:30

UTC−06:00

Berlin

23:24 −08:30

UTC+01:00

Berne

23:24 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

03:24 −03:30

UTC+06:00

Bissau

21:24 −09:30

UTC+00:00

Bogota

16:24 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

18:24 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

23:24 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

22:24 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

17:24 −13:30

UTC−04:00

Brussels

23:24 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

00:24 −07:30

UTC+02:00

Budapest

23:24 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

18:24 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

23:24 −07:30

UTC+02:00

Cairo

23:24 −07:30

UTC+02:00

Canberra

07:24 +00:30

UTC+10:00

Caracas

17:24 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

00:24 −07:30

UTC+02:00

Conakry

21:24 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

23:24 −08:30

UTC+01:00

Dakar

21:24 −09:30

UTC+00:00

Damascus

00:24 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

03:24 −03:30

UTC+06:00

Doha

00:24 −06:30

UTC+03:00

Dublin

22:24 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

02:24 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

23:24 −07:30

UTC+02:00

George Town

16:24 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

17:24 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

15:24 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

22:24 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

04:24 −02:30

UTC+07:00

Harare

23:24 −07:30

UTC+02:00

Havana

17:24 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

00:24 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

02:24 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

04:24 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

00:24 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

00:24 −06:30

UTC+03:00

Juba

23:24 −07:30

UTC+02:00

Kabul

01:54 −05:00

UTC+04:30

Kampala

00:24 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

03:09 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

23:24 −07:30

UTC+02:00

Kiev

00:24 −07:30

UTC+02:00

Kigali

23:24 −07:30

UTC+02:00

Kingston

16:24 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

22:24 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:24 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

00:24 −06:30

UTC+03:00

Libreville

22:24 −08:30

UTC+01:00

Lima

16:24 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

22:24 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

23:24 −08:30

UTC+01:00

Lome

21:24 −09:30

UTC+00:00

Londra

22:24 −09:30

UTC+00:00

Luanda

22:24 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

23:24 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

23:24 −08:30

UTC+01:00

Madrid

23:24 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

00:24 −06:30

UTC+03:00

Managua

15:24 −15:30

UTC−06:00

Manama

00:24 −06:30

UTC+03:00

Manila

05:24 −01:30

UTC+08:00

Maputo

23:24 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

00:24 −07:30

UTC+02:00

Maseru

23:24 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

23:24 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

15:24 −15:30

UTC−06:00

Minsk

00:24 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

00:24 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

23:24 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

21:24 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

18:24 −12:30

UTC−03:00

Moroni

00:24 −06:30

UTC+03:00

Moskova

00:24 −06:30

UTC+03:00

Muscat

01:24 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

00:24 −06:30

UTC+03:00

Nassau

17:24 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

02:54 −04:00

UTC+05:30

Niamey

22:24 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

00:24 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

21:24 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

22:24 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

17:24 −13:30

UTC−04:00

Oslo

23:24 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

17:24 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

21:24 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

10:24 −20:30

UTC−11:00

Panama City

16:24 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

18:24 −12:30

UTC−03:00

Paris

23:24 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

17:24 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

04:24 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

01:24 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

08:24 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

17:24 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

22:24 −08:30

UTC+01:00

Prague

23:24 −08:30

UTC+01:00

Praia

20:24 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

23:24 −07:30

UTC+02:00

Pristina

23:24 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

06:24 −01:00

UTC+08:30

Quito

16:24 −14:30

UTC−05:00

Rabat

22:24 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

23:24 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

21:24 −09:30

UTC+00:00

Riga

00:24 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

00:24 −06:30

UTC+03:00

Rome

23:24 −08:30

UTC+01:00

Roseau

17:24 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

01:24 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

22:24 −09:30

UTC+00:00

San Jose

15:24 −15:30

UTC−06:00

San Juan

17:24 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

00:24 −06:30

UTC+03:00

Santiago

17:24 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

17:24 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

23:24 −08:30

UTC+01:00

Seoul

06:24 −00:30

UTC+09:00

Singapore

05:24 −01:30

UTC+08:00

Skopje

23:24 −08:30

UTC+01:00

Sofia

00:24 −07:30

UTC+02:00

St George’s

17:24 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

17:24 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

23:24 −08:30

UTC+01:00

Sucre

17:24 −13:30

UTC−04:00

Taipei

05:24 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

00:24 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

02:24 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

01:24 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:24 −15:30

UTC−06:00

Tehran

00:54 −06:00

UTC+03:30

The Valley

17:24 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

03:24 −03:30

UTC+06:00

Tirana

23:24 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

06:24 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

23:24 −07:30

UTC+02:00

Tunis

22:24 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:24 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

23:24 −08:30

UTC+01:00

Vienna

23:24 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

04:24 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

00:24 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

23:24 −08:30

UTC+01:00

Washington

17:24 −14:30

UTC−05:00

Wellington

09:24 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

17:24 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

23:24 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:24 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

22:24 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

01:24 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

23:24 −08:30

UTC+01:00

AdelaideMurmansk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Murmansk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,212 kilometers
  • Adelaide'da Murmansk'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Murmansk arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s