0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

14.04.2024

Adelaide (Avustralya) ile Kazan (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+09:30
  • 10:16:31
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 06:39:26
  • Gün batımı: 17:54:33
  • −6:30
  • Adelaide ve Kazan arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+03:00
  • 03:46:31
  • Kazan

  • Gündoğumu: 04:41:41
  • Gün batımı: 18:48:00

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Pristina Moroni Kazan Adelaide
Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 07:30
Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 08:30
Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 09:30
Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 10:30
Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 11:30
Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 12:30
Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 13:30
Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 14:30
Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 15:30
Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 16:30
Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 17:30
Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 18:30
Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 19:30
Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 20:30
Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 15:00 Pa 21:30
Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 16:00 Pa 22:30
Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 17:00 Pa 23:30
Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 18:00 Pt 00:30
Pa 18:00 Pa 19:00 Pa 19:00 Pt 01:30
Pa 19:00 Pa 20:00 Pa 20:00 Pt 02:30
Pa 20:00 Pa 21:00 Pa 21:00 Pt 03:30
Pa 21:00 Pa 22:00 Pa 22:00 Pt 04:30
Pa 22:00 Pa 23:00 Pa 23:00 Pt 05:30
Pa 23:00 Pt 00:00 Pt 00:00 Pt 06:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

04:46 −05:30

UTC+04:00

Abuja

01:46 −08:30

UTC+01:00

Accra

00:46 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

03:46 −06:30

UTC+03:00

Algiers

01:46 −08:30

UTC+01:00

Amman

03:46 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

02:46 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

02:46 −08:30

UTC+01:00

Ankara

03:46 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

03:46 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

05:46 −04:30

UTC+05:00

Astana

05:46 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

20:46 −13:30

UTC−04:00

Athens

03:46 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

03:46 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

12:46 +02:30

UTC+12:00

Baku

04:46 −05:30

UTC+04:00

Bamako

00:46 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

08:46 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

07:46 −02:30

UTC+07:00

Bangui

01:46 −08:30

UTC+01:00

Banjul

00:46 −09:30

UTC+00:00

Beijing

08:46 −01:30

UTC+08:00

Beirut

03:46 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

02:46 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

18:46 −15:30

UTC−06:00

Berlin

02:46 −08:30

UTC+01:00

Berne

02:46 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

06:46 −03:30

UTC+06:00

Bissau

00:46 −09:30

UTC+00:00

Bogota

19:46 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

21:46 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

02:46 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

01:46 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

20:46 −13:30

UTC−04:00

Brussels

02:46 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

03:46 −07:30

UTC+02:00

Budapest

02:46 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

21:46 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

02:46 −07:30

UTC+02:00

Cairo

02:46 −07:30

UTC+02:00

Canberra

10:46 +00:30

UTC+10:00

Caracas

20:46 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

03:46 −07:30

UTC+02:00

Conakry

00:46 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

02:46 −08:30

UTC+01:00

Dakar

00:46 −09:30

UTC+00:00

Damascus

03:46 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

06:46 −03:30

UTC+06:00

Doha

03:46 −06:30

UTC+03:00

Dublin

01:46 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

05:46 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

02:46 −07:30

UTC+02:00

George Town

19:46 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

20:46 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

18:46 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

01:46 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

07:46 −02:30

UTC+07:00

Harare

02:46 −07:30

UTC+02:00

Havana

20:46 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

03:46 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

05:46 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

07:46 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

03:46 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

03:46 −06:30

UTC+03:00

Juba

02:46 −07:30

UTC+02:00

Kabul

05:16 −05:00

UTC+04:30

Kampala

03:46 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

06:31 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

02:46 −07:30

UTC+02:00

Kiev

03:46 −07:30

UTC+02:00

Kigali

02:46 −07:30

UTC+02:00

Kingston

19:46 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

01:46 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

08:46 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

03:46 −06:30

UTC+03:00

Libreville

01:46 −08:30

UTC+01:00

Lima

19:46 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

01:46 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

02:46 −08:30

UTC+01:00

Lome

00:46 −09:30

UTC+00:00

Londra

01:46 −09:30

UTC+00:00

Luanda

01:46 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

02:46 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

02:46 −08:30

UTC+01:00

Madrid

02:46 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

03:46 −06:30

UTC+03:00

Managua

18:46 −15:30

UTC−06:00

Manama

03:46 −06:30

UTC+03:00

Manila

08:46 −01:30

UTC+08:00

Maputo

02:46 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

03:46 −07:30

UTC+02:00

Maseru

02:46 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

02:46 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

18:46 −15:30

UTC−06:00

Minsk

03:46 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

03:46 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

02:46 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

00:46 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

21:46 −12:30

UTC−03:00

Moroni

03:46 −06:30

UTC+03:00

Moskova

03:46 −06:30

UTC+03:00

Muscat

04:46 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

03:46 −06:30

UTC+03:00

Nassau

20:46 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

06:16 −04:00

UTC+05:30

Niamey

01:46 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

03:46 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

00:46 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

01:46 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

20:46 −13:30

UTC−04:00

Oslo

02:46 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

20:46 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

00:46 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

13:46 −20:30

UTC−11:00

Panama City

19:46 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

21:46 −12:30

UTC−03:00

Paris

02:46 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

20:46 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

07:46 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

04:46 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

11:46 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

20:46 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

01:46 −08:30

UTC+01:00

Prague

02:46 −08:30

UTC+01:00

Praia

23:46 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

02:46 −07:30

UTC+02:00

Pristina

02:46 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

09:46 −01:00

UTC+08:30

Quito

19:46 −14:30

UTC−05:00

Rabat

00:46 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

02:46 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

00:46 −09:30

UTC+00:00

Riga

03:46 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

03:46 −06:30

UTC+03:00

Rome

02:46 −08:30

UTC+01:00

Roseau

20:46 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

04:46 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

01:46 −09:30

UTC+00:00

San Jose

18:46 −15:30

UTC−06:00

San Juan

20:46 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

03:46 −06:30

UTC+03:00

Santiago

20:46 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

20:46 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

02:46 −08:30

UTC+01:00

Seoul

09:46 −00:30

UTC+09:00

Singapore

08:46 −01:30

UTC+08:00

Skopje

02:46 −08:30

UTC+01:00

Sofia

03:46 −07:30

UTC+02:00

St George’s

20:46 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

20:46 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

02:46 −08:30

UTC+01:00

Sucre

20:46 −13:30

UTC−04:00

Taipei

08:46 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

03:46 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

05:46 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

04:46 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

18:46 −15:30

UTC−06:00

Tehran

04:16 −06:00

UTC+03:30

The Valley

20:46 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

06:46 −03:30

UTC+06:00

Tirana

02:46 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

09:46 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

02:46 −07:30

UTC+02:00

Tunis

01:46 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

08:46 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

02:46 −08:30

UTC+01:00

Vienna

02:46 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

07:46 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

03:46 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

02:46 −08:30

UTC+01:00

Washington

20:46 −14:30

UTC−05:00

Wellington

12:46 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

20:46 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

02:46 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

00:46 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

01:46 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

04:46 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

02:46 −08:30

UTC+01:00

AdelaideKazan şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Kazan şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,120 kilometers
  • Adelaide'da Kazan'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Kazan arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Adelaide şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s