0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Adelaide

21.06.2024

Adelaide (Avustralya) ile Anapa (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Haziran 2024
  • Friday, Gece
  • UTC+09:30
  • 02:07:06
  • Adelaide

  • Gündoğumu: 07:24:33
  • Gün batımı: 17:12:43
  • −6:30
  • Adelaide ve Anapa arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins
  • 20 Haziran 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+03:00
  • 19:37:06
  • Anapa

  • Gündoğumu: 04:45:29
  • Gün batımı: 20:21:40

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Algiers Bangui Anapa Adelaide
Pe 00:00 Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 08:30
Pe 01:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 09:30
Pe 02:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 10:30
Pe 03:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 11:30
Pe 04:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 12:30
Pe 05:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 13:30
Pe 06:00 Pe 06:00 Pe 08:00 Pe 14:30
Pe 07:00 Pe 07:00 Pe 09:00 Pe 15:30
Pe 08:00 Pe 08:00 Pe 10:00 Pe 16:30
Pe 09:00 Pe 09:00 Pe 11:00 Pe 17:30
Pe 10:00 Pe 10:00 Pe 12:00 Pe 18:30
Pe 11:00 Pe 11:00 Pe 13:00 Pe 19:30
Pe 12:00 Pe 12:00 Pe 14:00 Pe 20:30
Pe 13:00 Pe 13:00 Pe 15:00 Pe 21:30
Pe 14:00 Pe 14:00 Pe 16:00 Pe 22:30
Pe 15:00 Pe 15:00 Pe 17:00 Pe 23:30
Pe 16:00 Pe 16:00 Pe 18:00 Pa 00:30
Pe 17:00 Pe 17:00 Pe 19:00 Pa 01:30
Pe 18:00 Pe 18:00 Pe 20:00 Pa 02:30
Pe 19:00 Pe 19:00 Pe 21:00 Pa 03:30
Pe 20:00 Pe 20:00 Pe 22:00 Pa 04:30
Pe 21:00 Pe 21:00 Pe 23:00 Pa 05:30
Pe 22:00 Pe 22:00 Pa 00:00 Pa 06:30
Pe 23:00 Pe 23:00 Pa 01:00 Pa 07:30

Gelecek Yıllar İçin Adelaide'da (Güney Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

20:37 −05:30

UTC+04:00

Abuja

17:37 −08:30

UTC+01:00

Accra

16:37 −09:30

UTC+00:00

Addis Ababa

19:37 −06:30

UTC+03:00

Algiers

17:37 −08:30

UTC+01:00

Amman

19:37 −07:30

UTC+02:00

Amsterdam

18:37 −08:30

UTC+01:00

Andorra la Vella

18:37 −08:30

UTC+01:00

Ankara

19:37 −06:30

UTC+03:00

Antananarivo

19:37 −06:30

UTC+03:00

Ashkhabad

21:37 −04:30

UTC+05:00

Astana

21:37 −03:30

UTC+06:00

Asuncion

12:37 −13:30

UTC−04:00

Athens

19:37 −07:30

UTC+02:00

Baghdad

19:37 −06:30

UTC+03:00

Bairiki

04:37 +02:30

UTC+12:00

Baku

20:37 −05:30

UTC+04:00

Bamako

16:37 −09:30

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

00:37 −01:30

UTC+08:00

Bangkok

23:37 −02:30

UTC+07:00

Bangui

17:37 −08:30

UTC+01:00

Banjul

16:37 −09:30

UTC+00:00

Beijing

00:37 −01:30

UTC+08:00

Beirut

19:37 −07:30

UTC+02:00

Belgrade

18:37 −08:30

UTC+01:00

Belmopan

10:37 −15:30

UTC−06:00

Berlin

18:37 −08:30

UTC+01:00

Berne

18:37 −08:30

UTC+01:00

Bishkek

22:37 −03:30

UTC+06:00

Bissau

16:37 −09:30

UTC+00:00

Bogota

11:37 −14:30

UTC−05:00

Brasilia

13:37 −12:30

UTC−03:00

Bratislava

18:37 −08:30

UTC+01:00

Brazzaville

17:37 −08:30

UTC+01:00

Bridgetown

12:37 −13:30

UTC−04:00

Brussels

18:37 −08:30

UTC+01:00

Bucharest

19:37 −07:30

UTC+02:00

Budapest

18:37 −08:30

UTC+01:00

Buenos Aires

13:37 −12:30

UTC−03:00

Bujumbura

18:37 −07:30

UTC+02:00

Cairo

19:37 −07:30

UTC+02:00

Canberra

02:37 +00:30

UTC+10:00

Caracas

12:37 −13:30

UTC−04:00

Chisinau

19:37 −07:30

UTC+02:00

Conakry

16:37 −09:30

UTC+00:00

Copenhagen

18:37 −08:30

UTC+01:00

Dakar

16:37 −09:30

UTC+00:00

Damascus

19:37 −07:30

UTC+02:00

Dhaka

22:37 −03:30

UTC+06:00

Doha

19:37 −06:30

UTC+03:00

Dublin

17:37 −09:30

UTC+00:00

Dushanbe

21:37 −04:30

UTC+05:00

Gaborone

18:37 −07:30

UTC+02:00

George Town

11:37 −14:30

UTC−05:00

Georgetown

12:37 −13:30

UTC−04:00

Guatemala City

10:37 −15:30

UTC−06:00

Hamilton

17:37 −09:30

UTC+00:00

Hanoi

23:37 −02:30

UTC+07:00

Harare

18:37 −07:30

UTC+02:00

Havana

12:37 −14:30

UTC−05:00

Helsinki

19:37 −07:30

UTC+02:00

Islamabad

21:37 −04:30

UTC+05:00

Jakarta

23:37 −02:30

UTC+07:00

Jerusalem

19:37 −07:30

UTC+02:00

Jibuti

19:37 −06:30

UTC+03:00

Juba

18:37 −07:30

UTC+02:00

Kabul

21:07 −05:00

UTC+04:30

Kampala

19:37 −06:30

UTC+03:00

Kathmandu

22:22 −03:45

UTC+05:45

Khartoum

18:37 −07:30

UTC+02:00

Kiev

19:37 −07:30

UTC+02:00

Kigali

18:37 −07:30

UTC+02:00

Kingston

11:37 −14:30

UTC−05:00

Kinshasa

17:37 −08:30

UTC+01:00

Kuala Lumpur

00:37 −01:30

UTC+08:00

Kuwait City

19:37 −06:30

UTC+03:00

Libreville

17:37 −08:30

UTC+01:00

Lima

11:37 −14:30

UTC−05:00

Lisbon

17:37 −09:30

UTC+00:00

Ljubljana

18:37 −08:30

UTC+01:00

Lome

16:37 −09:30

UTC+00:00

Londra

17:37 −09:30

UTC+00:00

Luanda

17:37 −08:30

UTC+01:00

Lusaka

18:37 −07:30

UTC+02:00

Luxembourg City

18:37 −08:30

UTC+01:00

Madrid

18:37 −08:30

UTC+01:00

Mamoudzou

19:37 −06:30

UTC+03:00

Managua

10:37 −15:30

UTC−06:00

Manama

19:37 −06:30

UTC+03:00

Manila

00:37 −01:30

UTC+08:00

Maputo

18:37 −07:30

UTC+02:00

Mariehamn

19:37 −07:30

UTC+02:00

Maseru

18:37 −07:30

UTC+02:00

Mbabane

18:37 −07:30

UTC+02:00

Mexico City

10:37 −15:30

UTC−06:00

Minsk

19:37 −06:30

UTC+03:00

Mogadishu

19:37 −06:30

UTC+03:00

Monaco-City

18:37 −08:30

UTC+01:00

Monrovia

16:37 −09:30

UTC+00:00

Montevideo

13:37 −12:30

UTC−03:00

Moroni

19:37 −06:30

UTC+03:00

Moskova

19:37 −06:30

UTC+03:00

Muscat

20:37 −05:30

UTC+04:00

Nairobi

19:37 −06:30

UTC+03:00

Nassau

12:37 −14:30

UTC−05:00

New Delhi

22:07 −04:00

UTC+05:30

Niamey

17:37 −08:30

UTC+01:00

Nicosia

19:37 −07:30

UTC+02:00

Nouakchott

16:37 −09:30

UTC+00:00

N’djamena

17:37 −08:30

UTC+01:00

Oranjestad

12:37 −13:30

UTC−04:00

Oslo

18:37 −08:30

UTC+01:00

Ottawa

12:37 −14:30

UTC−05:00

Ouagadougou

16:37 −09:30

UTC+00:00

Pago Pago

05:37 −20:30

UTC−11:00

Panama City

11:37 −14:30

UTC−05:00

Paramaribo

13:37 −12:30

UTC−03:00

Paris

18:37 −08:30

UTC+01:00

Philipsburg

12:37 −13:30

UTC−04:00

Phnom Penh

23:37 −02:30

UTC+07:00

Port Louis

20:37 −05:30

UTC+04:00

Port Vila

03:37 +01:30

UTC+11:00

Port-au-Prince

12:37 −14:30

UTC−05:00

Porto-Novo

17:37 −08:30

UTC+01:00

Prague

18:37 −08:30

UTC+01:00

Praia

15:37 −10:30

UTC−01:00

Pretoria

18:37 −07:30

UTC+02:00

Pristina

18:37 −08:30

UTC+01:00

Pyongyang

01:37 −01:00

UTC+08:30

Quito

11:37 −14:30

UTC−05:00

Rabat

17:37 −09:30

UTC+00:00

Ramallah

19:37 −07:30

UTC+02:00

Reykjavik

16:37 −09:30

UTC+00:00

Riga

19:37 −07:30

UTC+02:00

Riyadh

19:37 −06:30

UTC+03:00

Rome

18:37 −08:30

UTC+01:00

Roseau

12:37 −13:30

UTC−04:00

Saint Denis

20:37 −05:30

UTC+04:00

Saint Helier

17:37 −09:30

UTC+00:00

San Jose

10:37 −15:30

UTC−06:00

San Juan

12:37 −13:30

UTC−04:00

Sana’a

19:37 −06:30

UTC+03:00

Santiago

12:37 −13:30

UTC−04:00

Santo Domingo

12:37 −13:30

UTC−04:00

Sarajevo

18:37 −08:30

UTC+01:00

Seoul

01:37 −00:30

UTC+09:00

Singapore

00:37 −01:30

UTC+08:00

Skopje

18:37 −08:30

UTC+01:00

Sofia

19:37 −07:30

UTC+02:00

St George’s

12:37 −13:30

UTC−04:00

St. John’s

12:37 −13:30

UTC−04:00

Stockholm

18:37 −08:30

UTC+01:00

Sucre

12:37 −13:30

UTC−04:00

Taipei

00:37 −01:30

UTC+08:00

Tallinn

19:37 −07:30

UTC+02:00

Tashkent

21:37 −04:30

UTC+05:00

Tbilisi

20:37 −05:30

UTC+04:00

Tegucigalpa

10:37 −15:30

UTC−06:00

Tehran

20:07 −06:00

UTC+03:30

The Valley

12:37 −13:30

UTC−04:00

Thimphu

22:37 −03:30

UTC+06:00

Tirana

18:37 −08:30

UTC+01:00

Tokyo

01:37 −00:30

UTC+09:00

Tripoli

18:37 −07:30

UTC+02:00

Tunis

17:37 −08:30

UTC+01:00

Ulaanbaatar

00:37 −01:30

UTC+08:00

Vaduz

18:37 −08:30

UTC+01:00

Vienna

18:37 −08:30

UTC+01:00

Vientiane

23:37 −02:30

UTC+07:00

Vilnius

19:37 −07:30

UTC+02:00

Warsaw

18:37 −08:30

UTC+01:00

Washington

12:37 −14:30

UTC−05:00

Wellington

04:37 +02:30

UTC+12:00

Willemstad

12:37 −05:30

UTC+04:00

Windhoek

18:37 −07:30

UTC+02:00

Yamoussoukro

16:37 −09:30

UTC+00:00

Yaoundé

17:37 −08:30

UTC+01:00

Yerevan

20:37 −05:30

UTC+04:00

Zagreb

18:37 −08:30

UTC+01:00

Adelaide — Anapa şehirleri hakkında ek bilgi

  • Adelaide ve Anapa şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,474 kilometers
  • Adelaide'da Anapa'ten 6 hours 30 mins uzun
  • Adelaide ve Anapa arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 30 mins

Adelaide'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.